“Het is hier precies zoals het moet zijn"

Als we zelf in de raaf aankomen, is het eerste wat we doen het gastenboek lezen. Daar worden we namelijk erg vrolijk, dankbaar en ook een beetje stil van… “Het geluk zit in het hebben van iets, wat nooit alleen van jou kan zijn.” Hier een kleine selectie van de reacties.

Ik ben op een hoop plaatsen geweest op de wereld. Maar deze droom is veruit VER-UIT het dichtstbij van iets dat voelt als thuis. Wat een privilege hier te mogen zijn. Veel dank.
Een huis met liefde gebouwd en gebruikt. Er is alles wat je maar nodig zou kunnen hebben en meer.
Een onbeschrijflijk rust komt er over je heen als je het bospad in rijdt naar het huis. Bij het huis zelf is die rust overal aanwezig. Een aards paradijs in het Drents-Friese Wold. Het huis is prachtig, de inrichting geweldig en de omgeving adembenemend.
Een super sfeervol huis waar je je meteen thuis voelt. Heerlijke open haard, badkamer met uitzicht op het bos, heerlijke douche, een zeer complete keuken waar werkelijk alles aanwezig is om lekker te kunnen koken (en bakken als je dat wil). Geen tv gelukkig maar wel een platenspeler met heel veel plaatjes uit de goeie ouwe tijd! Een hele fijne plek om te zijn!
Ik wil helemaal niet terug naar het “echte leven”. Is dit niet gewoon hoe het moet zijn? Zoveel rust dat ik mezelf kan horen denken. In dit huis moet je niks, dat voel je.
Het enige nadeel aan deze plek is dat we nooit meer wegwillen. Dank voor het vertrouwen om deze plek, die met zoveel liefde & aandacht is gecreëerd te delen met anderen!
Dit huis is inspiratie om te leven. Een uitdaging om slechts te kijken en de rust om dankbaar te zijn. Het drukke stadsleven achterlaten, lijkt dan niet meer zo beangstigend. Want er is meer, veel meer om te leren en te voelen wat de essentie van ‘zijn’ kan betekenen. Het geluk zit in het hebben van iets, wat nooit alleen van jou kan zijn. Dank voor de gastvrijheid.
Wat een verborgen pareltje in dit prachtige bos. We stelden ons de vraag: wat zou je als je al het geld van de wereld had anders doen hier? Het antwoord was: niets. Het is hier precies zoals het moet
zijn.
Vorige
Vorige

De Houten Raven

Volgende
Volgende

Tips voor in en rond de raaf